Web Content Display

Uutiset

Asset Publisher

« Back

Osallistujan ohje julkaistu uusiutuvan energian tukikilpailutukseen liittyen

Energiavirasto on julkaissut ohjeen uusiutuvan energian tukikilpailutukseen osallistuville sähkön tuottajille. Osallistujan ohje täydentää tuotantotukilainsäädäntöä, ja se asettaa yhtenäiset raamit tarjousten arvioinnille sekä hyväksymiselle ja hylkäämiselle. Ohjeessa on otettu huomioon Helsingissä 20.9.2018 järjestetyn infotilaisuuden aikana esitetyt kysymykset sekä ohjeluonnokseen annetut kommentit.

Ohje on julkaistu Energiaviraston internet-sivulla:

https://www.energiavirasto.fi/preemiojarjestelma (suomenkielinen sivu) https://www.energiavirasto.fi/sv/preemiojarjestelma (ruotsinkielinen sivu)

Tarjouskilpailuun osallistujien tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi Energiavirasto ei tule antamaan yksittäisille toimijoille tarjouskilpailuun osallistumisen edellytyksiin, tarjouksen hyväksymiseen tai tarjouskilpailun ratkaisuun liittyviä linjauksia tai tulkintoja. Lopullisesti tarjouskilpailuun liittyvät asiat ratkaistaan tarjousten käsittelyn yhteydessä.

Kaikki tarjouskilpailuun liittyvä viestintä ja tiedotus julkaistaan Energiaviraston kotisivuilla.

 

Lisätiedot tarjouskilpailuun liittyen

Ensisijainen yhteydenottotapa tarjouskilpailuun liittyvissä kysymyksissä on sähköposti. Kysymykset pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen tuotantotuki(a)energiavirasto.fi, josta ne ohjataan oikealle henkilölle.

Kilpailutusasiantuntija Roland Magnusson (roland.magnusson(a)energiavirasto.fi, puh. 029 5050 111)

Johtava asiantuntija Maiju Seppälä (maiju.seppala(a)energiavirasto.fi, puh. 029 5050 048)

Johtaja Pekka Ripatti (pekka.ripatt(a)energiavirasto.fi, puh. 029 5050 075)

Lakimies Inkeri Lilleberg (inkeri.lilleberg(a)energiavirasto.fi, puh. 029 5050 121)

 

Asiointioikeudet

Tarjoukset jätetään sähköisesti. Jättöaika on 15.11.2018-31.12.2018. Tarjousta ei voi jättää, mikäli asiointioikeus puuttuu. Energiavirasto kehottaa sähkön tuottajien nimissä asioivia henkilöitä tarkistamaan hyvissä ajoin ennen tarjouskilpailun alkua, että asiointioikeudet ovat kunnossa.

Palvelu asiointioikeuksien tarkastamiseen: http://oikeudet.energiavirasto.fi/

Lisätiedot asiointioikeuksiin liittyen

Asiantuntija Jari Nurmi (jari.nurmi(a)energiavirasto.fi, puh. 029 5050 054)


Web Content Display