Web Content Display

Uutiset

Asset Publisher

« Back

Uusi palvelu asiointioikeuksien tarkastamiseen avautui

Energiavirasto on avannut asiakkailleen uuden palvelun, jossa yritysten edustajat voivat tarkastaa asiointioikeutensa Energiaviraston sähköisissä asiointikanavissa.

Palveluun kirjautumalla pääsee näkemään roolinsa -jokaisessa yritysrekisteriin kirjautuneessa- yrityksessä ja tämän myötä tarkastamaan roolin mukaiset asiointivaltuudet Energiaviraston asiointikanavissa.

Tällä hetkellä nähtävissä ovat vain uusiutuvan energian preemiojärjestelmään liittyvät valtuutukset, mutta toiminto tulee myöhemmin kattamaan kaikki Energiaviraston sähköiset asiointikanavat.

Palveluun kirjaudutaan Suomi.fi -tunnistautumisen kautta.

Näytettävät tiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Suomi.fi -palvelun tietoihin, eikä tietoja säilytetä Energiavirastossa.

Energiavirasto muistuttaa uusia viraston kanssa asioivia henkilöitä tarkastamaan asiointivaltuutensa ajoissa. Yrityksen kannattaa tarvittaessa muuttaa yhtiöjärjestystään niin, että sillä on edustaja tai mahdollisuus valtuuttaa henkilö Suomi.fi -palvelussa. Tämä on kannattavaa huomioiden, että Suomi.fi-tunnistautumista tullaan käyttämään laajasti viranomaisasioinnissa.

Tunnistautuminen ja valtuutus tarjouksen jättämiselle preemiojärjestelmässä, infon esitys 20.9.2018

Palveluun > Tarkasta asiointioikeutesi


Lisätiedot: asiantuntija Jari Nurmi, puh 029 5050 054.

 

 


Web Content Display